WERELDKAMPIOENSCHAP KANOPOLO IN WELLAND CANADA

 Momenteel zijn zij al anderhalf jaar met het “onder-21-team” keihard aan het trainen om deze zomer te kunnen schitteren op het WK kanopolo in Canada. Afgelopen jaar zijn zij met “Nederland-onder-21” 7de geworden op het EK in Frankrijk. Toen lagen zij daar met een nieuw team en hebben ondanks dat een goeie prestatie neergezet. Zoals al is vermeld is er de komende zomer het WK. Helaas krijgen zij vanuit het Watersportverbond geen subsidie dus zullen zij alles zelf moeten betalen.
Om de kosten te drukken is er een crowdfundig begonnen om geld op te halen. Deze crowdfunding gaat via het “talentboek sport”, een organisatie die jonge topsporters de kans geeft om geld op te halen voor hun doel. Op deze crowdfund-pagina is er voor ieder sponsorbedrag een tegenprestatie. Neem zelf maar een kijkje.
Er is een promofilmpje gemaakt om mensen te enthousiasmeren en een beeld te geven van wat gedaan wordt. Hopelijk wordt voldoende geld opgehaald zodat het mogelijk is om naar het WK toe te gaan. Omdat het een nog redelijk onbekende sport is, is het lastig om goede sponsoren te vinden. Het “onder-21-team” hoopt door middel van de crowdfunding geld op te halen. Alle (kleine) bedragen zijn welkom en er staan leuke tegenprestaties tegenover.

Odysseus is natuurlijk heel trots op het feit dat leden van onze vereniging aan dit WK willen gaan deelnemen en daar hard voor werken. Leden worden opgeroepen om hen te steunen en bij te dragen aan bovengenoemde crowdfundingsactie.