Het Feest !!!             

Op vrijdag 1 september is het feit dat 50 jaar geleden onze vereniging werd opgericht groots gevierd in het clubhuis  aan de Vondelstraat met de leden en oud-leden. In de middag was er een receptie waar meerdere oud-voorzitters bij waren en waarbij de zonnepanelen officieel in gebruik werden genomen. De avond stond in het teken van een gezellig feest met een Indonesisch buffet, muziek en een intrigerende petje-op-petje-af quiz.

Huidig voorzitter Roland Boogaard stond in een toespraakje stil bij een paar saillante punten uit de Odysseus-historie. Hoewel Odysseus ooit is begonnen als een kanovereniging, is het inmiddels veel meer dan dat. Ook kanopolo, drakenbootvaren en suppen behoren nu tot de disciplines. Een zwarte bladzijde in de geschiedenis van de vereniging is de grote brand in 2013, die bijna de hele clubaccommodatie verwoestte. Maar nu, tien jaar later, staat er een mooi nieuw clubgebouw en is Odysseus een gezonde vereniging, mede door de inzet van een groot aantal vrijwiligers.

In de avond heeft iedereen genoten van een heerlijk en goed verzorgd Indonesisch buffet, werd er veel en gezellig bijgekletst en …. fanatiek meegedaan met het Petje-op-Petje-af van Sander Dijkers.

Een prachtige dag met een geweldige sfeer. De fotogalerij hieronder spreekt voor zich !