50-1 dag Odysseus

Zaterdag 3 september 2022 hebben we met een zeer geslaagde “50-1 dag” het 49-jarig bestaan van onze vereniging AKV Odysseus gevierd.

In de middag deden ca. 30 mensen mee aan een puzzeltocht door de grachten van historisch Alkmaar. Ook de drakenboot was van de partij. Hoewel enkele Odysseus-leden rasechte Alkmaarders zijn en al jaren door de grachten toeren, heeft menigeen toch wat “bijgeleerd”.
Terug op de club werd de tocht doorgenomen, waarbij Kiek, als doorgewinterde docent, de deelnemers onderwierp aan een overhoring.

Daarna werden, onder het genot van een drankje, de foute antwoorden even doorgenomen 😉. Ondertussen kwamen steeds meer leden binnen. Tijdens de puzzeltocht had Joep, met hulp van Maniet en anderen, ervoor gezorgd dat tafels en stoelen klaarstonden, de barbecue op z’n plek, brood en salades op tafel, de drankjes in de koeling. Prima verzorgd dus, zoals ook verder de hele avond.

Zo’n 70 mensen genoten daarna van een heerlijke barbecue. Af en toe stond je relaxt kletsend rond de roosters je eigen stukje vlees, vis of burger in de gaten te houden. Even later zat je op stoel of bank gezellig over van alles te praten. Oud of jong, jaren lid of pas aangemeld, kilometervreter of recreant, iedereen had het zo te zien naar de zin.

Een geslaagde dag dus. Een mooi vooruitzien naar het 50-jarig jubileum.
Hieronder een uitgebreide impressie van deze dag. Voor ieder wat wils !

TIP: Klik op één foto om daarna de gallery vergroot door te lopen !