Hier vind je het Zeekanoprogramma van het huidige seizoen.

N.B. Kijk voor data van “Zwembadtrainingen” op de Evenementen- en Activiteitenkalender .

Zeekano-programma 2023

Op basis van de getijgegevens zijn er voor het seizoen 2023 weer een aantal tochten gepland. Hierbij de volgende opmerkingen:

  • Het programma moet gezien worden als een globaal raamwerk. Weersvoorspellingen, aanmeldingen, vervoersmogelijkheden en voldoende zeewaardige samenstelling van de groep zijn veelal bepalende redenen voor het al of niet doorgaan van een tocht.
  • In het programma is uitgegaan van de zaterdag. Verschuiving naar de vrijdag of de zondag o.a. door weersverwachting of mate van deelname is altijd mogelijk.
  • De zoutwatertochten spelen zich hoofdzakelijk af met vertrek vanaf Den Helder. Vertrekpunten vanaf de afsluitdijk zijn dit jaar helaas (nog) niet mogelijk.
  • Niet geplande tochten buiten het programma om, ook door-de-weeks, bij voldoende belangstelling behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.
    Tochten boven windkracht 5 gaan sowieso niet door. Bij windkracht 5 is alleen mogelijk op water met beschutting van hogerwal en aanwezigheid van voldoende schuilmogelijkheden (bijv. rond Pampus/eiland Hooft ). Tevens moet de watertemperatuur acceptabel zijn.

Voor verdere informatie kun je terecht bij Henk Zwagerman.